مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام پس علت مربوط به لود نشدن جی کوئری میباشد . در صفحه کنترل پنل آکیبا بک آپ اون بالا روی دکمه پارامترها کلیک کنید و در اینجا تنظیم مربوطه را انجام بدید . انتخاب منبع لود شدن جی کوئری یا فعالسازی جی کوئری موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام-من کامپوننت نصب کردم اما موقع پشتیبان گیری دکمه ی پشتیبان گیری نیست تنها دکمه مدیریت پرفایل هست تو نصبشم اخطار عدم موفقیت در جابجایی فایل را داد دلیل پک اپ نگیریش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 پس احتمالا با توجه به صحبت خودتون افزونه درست نصب نشده، یه بار حذف کنین و از یه روش دیگه (مثلا نصب از آدرس) نصب کنین. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 پس احتمالا با توجه به صحبت خودتون افزونه درست نصب نشده، یه بار حذف کنین و از یه روش دیگه (مثلا نصب از آدرس) نصب کنین. یا علی./ ببخشید نصب از ادرس چطوریه من از طریق ادمین نصب کردم اوکی نشده چند بارم پاک کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 افزونه رو روی هاستتون اپلود کنین و از توی مدیریت نصب جوملا قسمت نصب از آدرس، آدرس افزونه رو بهش بدین و گزینه نصب رو بزنین. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 داداش موفق نشدم تو نصب اين خطا رو ميده چيكار كنم http://up.vatandownload.com/images/1kqempvqcckjfdju7xq.jpg تو قسمت اپلود هم گزينه اپلود نيست كه اپلود كنم و خطا زير را ميده http://up.vatandownload.com/images/1scpg91iy8pbg1djgzko.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmyas 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام طبق فایل pdf باید کامپوننت فارسی باشه در صورتی که از من که از این جا دانلود کردم98 درصد انگلیسی است ایا باید همینطور باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudkhah 0 ارسال شده در تیر 91 سلام فایل pdf چرا دانلود نمیشه؟؟؟ هرکسی داره دوباره پیوست کنه. من وقتی از سایت توی لوکال بک اپ میگیرم با این ارور مواجه میشم. للفا راهنمایی کنید. Invalid AJAX data: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\administrator\components\com_akeeba\akeeba\engines\dump\native.php on line 917 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 سلام فایل pdf چرا دانلود نمیشه؟؟؟ هرکسی داره دوباره پیوست کنه. لینکهای پست اول بررسی شدند و مشکلی نداشتند من وقتی از سایت توی لوکال بک اپ میگیرم با این ارور مواجه میشم. للفا راهنمایی کنید. Invalid AJAX data: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\administrator\components\com_akeeba\akeeba\engines\dump\native.php on line 917 لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید و از طرح چند سوال متفاوت در یک تاپیک و یا یک پست جدا" خودداری فرمایید در این مورد قبلا" در انجمن بحث شده ، سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر