assa_912004 4 ارسال شده در مهر 93 با سلام من برای سایت asasms.in از قالب OT-Artwork استفاده کردم اما این سایت راستچین که ندارد و خودم هم می خواهم این سایت را راستچین کنم فایل template.css شامل این فایل ها هست :@import url(reset.css);@import url(editor.css);@import url(joomla.css);@import url(layout.css);@import url(dropdownMenu.css);@import url(typography.css);@import url(customs.css);و طریقه راست چین کردن با بقیه فرق داره ؟حالا چطوری باید راست چین کنم ؟ و در ضمن این سایت responsive و bootstrap هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
post98 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز راست چین کردن قالب فرقی نداره فقط باید به css مسلط باشی به نظرمن لازم نیست کل قالب رو راست چین کنی فقط قسمت ها و صفحاتی که لازم داری رو راست چین کن مثلآ به منوها دست نزن چون منوها در راست چین به همین صورت هستن در ضمن این قالب bootstrap و responsive نیستش موفق باشید ویرایش شده مهر 93 توسط post98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر