rivalboy 105 ارسال شده در مهر 93 سلام خدمت همه دوستان بنده ماژول پرداخت جامع زرین پال را روی چوملا 3 نصب کردم و قصد استفاده دارم . کد پرداخت را ز زرین پال دریافت کردم و در افزونه وارد کردم.ماژول پرداخت را هم فعال کردم. حالا وقتی روی پرداخت کلیک میکنم به صفحه تکمیل اطلاعات میرود اما بعد از آن با کلیک پرداخت به صفحه ی جستجو میرود. برای این موضوع داخل انجمن سرچ کردم و مشکل از این دست زیاد بود و متاسفانه کسی جواب نگرفته بود. دوستان کمک کنند و یکبار برای همیشه این مشکل برطرف شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام یک بار با قالب سایتتون رو قالب پیشفرض جوملا قرار بدید و تست کنید / و یک بار هم روی جوملا خام تست کنید یا حق 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در مهر 93 قالب سایت و به پرو استار تغییر دادم و عمل کرد و به سایت زرین پال متصل شد. اما دو تا مشکل: 1- من میخوام رو قالب اصلی خودم کار کنم! 2- به سایت زرین پال که متصل میشه فقط گزینه بازگشت به صفحه اصلی وبسایت هست و امکان اتصال به بانک نیست بابت پاسخ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام اگه اینطور باشه مشکل از کدهای قالبتون هست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در مهر 93 باید دنبال چی بگردم برای رفعش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 سلام نمیدونم باید برسی کرد / برا همین چیز ننوشتم احتمال داره از تداخل jq باشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر