webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 دوباره سلام و خسته نباشید خد مت اساتید توی سه تا اسپات لایت های پایین به محض تغییر نوشته یا حتی عکس دیگه نوشته ها روی تصویر نمیوفته حتی از نمونه دست نزده هم کپی پیست می کنم بازم همون حالته واقعا کلافه شدم نمونه عکس رو ضمیمه کردم کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 کسی پاسخگو نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 درصورتی که کسی از کاربران یا مدیران در خود توان پاسخگویی ببیند دریغ نخواهد کرد پس لطفا صبور بوده و از ارسال اسپم خودداری نمایید. 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) درصورتی که کسی از کاربران یا مدیران در خود توان پاسخگویی ببیند دریغ نخواهد کرد پس لطفا صبور بوده و از ارسال اسپم خودداری نمایید. برای ویرایش، ویرایشگر tinyMCE را بکار نبرید. می توانید ویرایشگر ساده جوملا را به کار بگیرید. گمان می کنم کارگشا باشد. ما را هم از سرانجام کار آگاه کنید ویرایش شده مهر 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 برای ویرایش، ویرایشگر tinyMCE را بکار نبرید. می توانید ویرایشگر ساده جوملا را به کار بگیرید. گمان می کنم کارگشا باشد. ما را هم از سرانجام کار آگاه کنید ممنون از راهنماییتون اما مشکل همچنان پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 ممنون از راهنماییتون اما مشکل همچنان پابرجاست این چالش را من پیشتر داشتم که با به کارگیری editor-none حل شد. -از این spotlight یک رونوشت بسازید. باید در این هنگام باید هر دو spotlight درست باشد. سپس با editor-none کد ها را فقط نگاه کنید. سپس ذخیره کنید! اگر دوباره به هم ریختگی داشتید به databank بروید و کدهای هر spotlight را بررسی کنید ببینید کدام بخش از کدها دستخوش دگرگونی شده است. 2 واکنش ها : webmasssster و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر