cnacna 0 ارسال شده در مهر 93 سلاممن چند روز پیش(الان مهرماه 93 هست) این افزونه رو دانلود کردم. از اینجااز سایت اصلی جوملا هم دانلودش کردم اما زبانش انگلیسی هست.نسخه شما مشکلاتی داره. مثلاً موقع نصب اررور میده و میگه بخشی از مدیریت نصب نشد... یا وقتی زیر منوهایی میخوایم بسازیم اصلاً گزینه ش نمیاد!میخواستم بدونم آیا پلاگینی بعنوان زبان وجود داره که نصب کنیم رو نسخه اصلی و فارسیش کنه؟منتظر پاسخ شما هستم. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما میشه انجام داد آموزش فارسی سازی افزونه ها را در همین انجمن بخش توسعه افزونه های فارسی دریافت و مطالعه کنید سپس فایل زبان را از نسخه منتشر شده از جومینا بردارید و طبق آموزش پیش برید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cnacna 0 ارسال شده در مهر 93 یعنی تابحال نسخه ترجمه شده مناسبی نبوده که من بتونم دانلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cnacna 0 ارسال شده در مهر 93 یعنی تابحال نسخه ترجمه شده مناسبی نبوده که من بتونم دانلود کنم؟ پیداش کردم از این آدرس میشه زبانش رو هم دانلود کرد http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/downloads/languages.html?lang=en نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر