me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام موقعیتهایی که با html , css ایجاد کردم رو در عکس زیر میبینید موقعیت note در بعضی از صفحات قرار دارد (نمونه ای که این موقعیت قرار دارد) و در بعضی وجود ندارد (نمونه ای که موقعیت "note" قرار ندارد). مسئله اینجاست که در صفحاتی که موقعیت note خالی است موقعیت "content" به خاطر داشتن مقدار float:left به موقعیت "other-website" میچسبد در حالی که سمت راست آن یک فضای خالی باقی می ماند . چه کار کنم که موقعیت "content" به سمت راست "level4" بچسبد ولی چینش موقعیتهام تغییر نکند دانلود فایل css و html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام موقعیتهایی که با html , css ایجاد کردم رو در عکس زیر میبینید موقعیت note در بعضی از صفحات قرار دارد (نمونه ای که این موقعیت قرار دارد) و در بعضی وجود ندارد (نمونه ای که موقعیت "note" قرار ندارد). مسئله اینجاست که در صفحاتی که موقعیت note خالی است موقعیت "content" به خاطر داشتن مقدار float:left به موقعیت "other-website" میچسبد در حالی که سمت راست آن یک فضای خالی باقی می ماند . چه کار کنم که موقعیت "content" به سمت راست "level4" بچسبد ولی چینش موقعیتهام تغییر نکند دانلود فایل css و html نمونه ای که موقعیت "note" قرار ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با کمک یه دوست حل شد [php] <style> <?php if(!$this->countmodules('note')): ?> #content{width:570px !important;} <?php endif; ?> </style> [/php] ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی کد کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر