reza shatery 0 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من با نرم افزار ارتیستیر قالب درست کردم و گذاشتم روی سایت اما هرچی مطلب ایجاد میکنم که بیاد روی صفحه اول سایت نمیاد چرا؟! هم مطلب ویژه شده است و هم منتشر شده اما دیده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من با نرم افزار ارتیستیر قالب درست کردم و گذاشتم روی سایت اما هرچی مطلب ایجاد میکنم که بیاد روی صفحه اول سایت نمیاد چرا؟! هم مطلب ویژه شده است و هم منتشر شده اما دیده نمیشه دمو بده لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza shatery 0 ارسال شده در مهر 93 چجوری باید دمو بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 منظور اینه که آدرس سایت رو بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza shatery 0 ارسال شده در مهر 93 من لوکال دارم کار میکنم، هنوز نبردم بالا تازه شروع کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با قالب های دیگه تست کن اگر درست بود که میگم چیکار کنی وگرنه جوملات مشکل داره ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza shatery 0 ارسال شده در مهر 93 باشه همینجا خبرشو میدم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر