ali.poursanati 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام ،من می خوام وقتی اعضای سایت لوگین می کنند اطلاعات کاربری آن ها (عکس، نام و نام خانوادگی و...) همراه با دکمه ویرایش پروفایل در صفحه سایت براشون ظاهر بشه، یک عکس ضمیمه کردم تا جایی که می خوام پروفایل نشون داده بشه بهتر مشخص باشه، چطوری و با استفاده از چه ماژولی می تونم اینکارو انجام بدم....ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام اولا باید از یک سیستم مدیریت کاربران پیشرفته مثل CB استفاده کنید دوم در ماژول ورود مربوطه، صفحه قبل از ورود رو روی آدرس صفحه پروفایل کاربری قرار یدید 1 واکنش ها : ali.poursanati نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali.poursanati 0 ارسال شده در مهر 93 با تشکر فراوان، cb همان جامعه مجازی community builder است؟ من می خوام روی سایتم jomsocial نصب کنم، این دو با هم مشکلی ندارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام بله، جوم سوشیال که به تنهایی تمام امکانات مدیریتی را دارد و اگر نصبش کنید فکر نمیکنم نیازی به cb باشه 1 واکنش ها : ali.poursanati نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر