sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام به یک کامپوننت نیاز دارم که بتونم فایل ضمیمه کنم...(اگه هم بشه باهاش اجاره دانلود رو فقط به اعضا داد دیگه عالی میشه) اول خواستم از کامپوننت های مدیریت دانلود استفاده کنم اما با هیچکدوم نتونستم کار کنم... منظورم از ضمیمه: مثلا من یک مطلب آموزشی دارم داخل سایتم میگذارم نویسنده چندتا فایل داخلش ذکر کرده که کاربر باید دانلود کنه اما من نمیخوام لینک خارجی داخل مطالبم بذارم واسه همین میخوام اون فایلها رو دانلود کنم و به عنوان ضمیمه داخل متن بذارم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 attachments-1.3.4 توسط اين افزونه ميتوانيد فايل هاي خود را پيوست كنيد و سطح دسترسي را هم ميتوانيد تنظيم كنيد. دانلود از سرور جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون اما موقع پیوست کردن این ارور رو میده: Error uploading file: pass_strenght.zip Illegal file extension: zip (Change this in the Media Manager settings.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 فكر كنم در تنظيمات كلي سايت ، در سر برگ سيستم ، و در ستون تنظیمات رسانه ، نوع فرمت فايلي رو كه ميخواي آپلود كني رو اضافه كن معني پيامي هم كه داده يجورايي همينه كه اين فرمت واسه آپلود غير مجازه و بايد در تنضيمات رسانه ها تنظيمش كني تغییر در تنظیمات مدیریت رسانه = Change this in the Media Manager settings نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام ، من این کامپوننتو رو لوکال نصب کردم ولی جواب نداد یعنی نصب شد فایلم آپ میکنه اما لینک واسه دانلود نمیده!!!! چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر