iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 با درود و تبریک سال نو به مدیران و دوستان جومینا آموزش چگونگی دسترسی پوشها روی 777 در سرور را میخواستم! در قسمت جستجو اقدام به جستجو کردم ولی چیزی نشان نداد... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام می خواهید سطوح دسترسی رو تغییر دهید یا می خواهید بدونید هر سطح دسترسی به چه معناست؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 با درود می خواستم که سطح دسترسی ها را تغییر بدهم و کلا اگر آموزش جامع هم وجود داشته باشه خوشحال میشم داشته باشم برای بالا بردن سطح اطلاعات... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تغییر پرمیشن ها یا همون سطوح دسترسی بسته به نوع کنترل پنل هاست شما متفاوت هست و حتی در بخری از اونها شما قادر به تغییر نیستید و این تغییر رو باید ادمین سرورتون اعمال کنه... بفرمائید نوع کنترل پنل هاستتون چیست تا خدمتتون عرض کنم... ؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در فروردین 90 کنترل پنل هاست من از سرور godaddy میباشد که از cpanel استفاده نمیکند و از کنترل پنل مخصوص خودش را دارد که باید از طریقه خوده سایت godaddy آنلاین بشم و وارد محیط کار بشم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 والا اینطوری نمی شه راهنمایی کرد! باید ببینید نوع کنترل پنلتون چی هست مثلا دایرکت ادمین - پلسک - vpanel یا... در مورد چند تا از کنترل پنل ها قبلا در انجمن بحث و روش این کار توضیح داده شده... اگر دقیق بدونم کنترل پنلتون چی هست یا بهش دسترسی داشته باشم بهتر می شه راهنمایی کرد... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این مقاله هم درمورد سطح دسترسیهست خالیاز لطف نیست ، بخونیدش ! http://forum.joomina.ir/thread-2852.html متسفانه سایت Go Daddy بالا نمیاد تابرسیکنم ببینم پنلشون چی هست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر