akhani 5 ارسال شده در مهر 93 سلام من میخوام مطالب مرتبط در کی 2 را دوبار با موضوعات مختلف در سایتم نمایش بدم مثلا من در سایتم در یک قسمت مقالات فنی را مینویسم و در یک قسمت یا مجموعه از کی 2 در باره ایرانگردی مطلب مینویسم من ماژول مطالب مرتبط در کی2 را دانلود و نصب کردم اما میخوام برای علاقه مندان به ایرانگردی فقط مطالب مرتبط و برای علاقه مندان به مقالات هم همان مطالب نمایش دد اده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 سلام من میخوام مطالب مرتبط در کی 2 را دوبار با موضوعات مختلف در سایتم نمایش بدم مثلا من در سایتم در یک قسمت مقالات فنی را مینویسم و در یک قسمت یا مجموعه از کی 2 در باره ایرانگردی مطلب مینویسم من ماژول مطالب مرتبط در کی2 را دانلود و نصب کردم اما میخوام برای علاقه مندان به ایرانگردی فقط مطالب مرتبط و برای علاقه مندان به مقالات هم همان مطالب نمایش دد اده شود در بخش ماژول های گزینه جدید را بزنید یک ماژول از همین نوع را فراخوانی کنید. 2 واکنش ها : akhani و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر