f_karimian 2 ارسال شده در مهر 93 سلام من از پلاگین simple gallery image برای گالری تصاویر استفاده می کنم همچنین قالبم simple key و تک صفحه ای هستش مشکلم اینه که یه فولدر توی images ساختم و چند تا عکس داخلش گذاشتم ولی عکسا رو بهم نشون نمیده ضمن اینکه با کلیک روش نمای کاملشو بهم میده و حجم عکسا هم اکثرا روی 30 -40 KB هستش این ساختار دستور هست {gallery}product/folder1{/gallery} اگر افزونه گالری تصاویر غیر از این بهم معرفی کنید ممنون میشم Widget kit هم کلا جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) درود بر شما خواهشمندم . نام یکی از نگاره ها (تصاویر) را اینجا بنویسید. ویرایش شده مهر 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_karimian 2 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما خواهشمندم . نام یکی از نگاره ها (تصاویر) را اینجا بنویسید. پاسختون رو متوجه نشدم.لطفا توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_karimian 2 ارسال شده در مهر 93 مشکلم رو حل کردم میگم که اگه مشکلش مثه من باشه حل بشه اسم فایل ها نباید کاراکتر خاص داشته باشه.من dash رو امتحان کردم حل شد اما پرانتز رو نمیاره الان اسم فایل رو عوض کردم به سرعت باز شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 مشکلم رو حل کردم میگم که اگه مشکلش مثه من باشه حل بشه اسم فایل ها نباید کاراکتر خاص داشته باشه.من dash رو امتحان کردم حل شد اما پرانتز رو نمیاره الان اسم فایل رو عوض کردم به سرعت باز شد. بله این مشکل برای من هم پیش امده بود برای همین گفتم نام فایل ها را بگذارید اینجا تا ببینم 2 واکنش ها : رضاقاسمی و f_karimian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر