DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 سلام من یه قالب برای افزونه جی کامنت دارم که سه تا مشکل داره مشکل اول اینه که چپ چین هستش (نیاز به RTL داره) دوم اینه که متنش تقریبا خاکستریه و می خوام سفید بشه و سوم اندازه اواتار خیلی کوچیک هستش برای فیکس کردن این مشکلات باید چه کد های رو ویرایش کنم وچه جوری؟به برنامه نویسی و کد های css و php و... هم اشنای ندارملینک قالب : http://s5.picofile.com/file/81422686..._them.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) اگر میتونید آدرس سایتتون رو بدید. تا بصورت آنلاین این ویرایشات صورت گیرد. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 از لطف شما ممنون براتون ارسال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز چی شد می تونید درستش کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) فایلی که باید تغییرات بدید: darknet.info/components/com_jcomments/tpl/Dark_by_Vitos/style.css مشکل اول: ذر فایل بالا کد text-align: left; رو در خط 174 پیدا کرده و مقدار left را به right تغییر دهید.سپس در خط 36 کد float: left; رو پیدا کرده و مقدار left رو به right تغییر دهید.در خط 8 کد زیر رو پیدا کنید: outline: none; و بعدش کد float: right; رو قرار بدید.در خط 40 کد padding: 0px; رو پیدا کرده و بعدش کد float: right; رو قرار بدید.در خط 37 کد padding-left: 40px; رو پیدا کرده و مقدار padding-left رو به padding-right تغییر بدید. مشکل دوم: در فایل بالا کد زیر رو در خط 49 پیدا کنیدو مقدار B2B2B2 رو تبدیل به FFFFFF کنید: color: #B2B2B2; مشکل سوم: در فایل بالا کد زیر رو در خط 45 پیدا کنیدو مقدار 32 رو افزایش بدید. width: 32px; ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 اقا دم شما گرم خیلی خیلی ممنون بعد فقط نام کاربر همون سمت چپ مونده باید چی کار کنم و اگه بخوام تصویر کاربر دایره ای باشه نه مربع ای باید چی کار کنم (می خوام مثل تصویر پروفایل بشه) روی تصویر کاربر کلیک کنید وارد پروفایل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام برا دایره کردن تصویر از خاصیت border-radius استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) در خط 40 float:left; رو بکن float:right; تا مشکل اول درست شه در خط 37 کد padding-right:40px; رو تبدیل کنید به padding-right:70px; برای حل مشکل فاصله متن از عکس برای مشکل دوم در خط 45 کد width: 64px; رو پیدا کنید بعدش کد border-radius: 50px; رو قرار بدید. در ضمن به جای ارسال پاسخ تشکر روی دکمه پسندیدم کلیک کنید. با دایره ای کردن آواتار عکس سفید دور شکلک ها هم از بین میره. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 می دونم دیگه خیلی مزاحمتون شدم ولی یه دو سه تای مشکل داره هر وقت که وقت تون ازاد شد یه راهنمایی بفرمایید ---- بخش امتیاز دهی و پاسخ و نقل قول سمت راسته باید بره چپ و بخش نوشتن نظر هنوز چپ چین هستش و وقتی یه کلمه فارسی توی متن باشه متن بهم میریزه و بالا بخش نظرات نوشته HEADER چه جوری متن این کلمه رو عوض کنم و گزینه ارسال هم کمی مشکل داره. ................... شرمنده دادش خیلی شد خدا ما رو ببخشه که این همه شما رو توی درد سر انداختیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 در همون فایل خط 142 کد زیر رو پیدا کنید: float: right; تبدیل کنید به float: left; در خط 61 هم همین کارو انجام بدید. این از نقل قول و امتیاز دهی و غیره حالا مونده نظر دهی: در خط 154 همون کار بالا رو تکرار کنید. در خط 119 هم همینطور در خط 82 text-align: left; رو پیدا کنید و left رو به right تغییر بدید. خطی که توش #comments-form .grippie { به کار رفته کلا پاک کنید. خط 121 کد background: url('images/jc_btnr.gif') no-repeat scroll 100% 0px transparent; رو پاک کنید. خط 120 هم کد زیر رو پاک کنید: background: url('images/jc_btnl.gif') no-repeat scroll 0% 0% transparent;margin-right: 5px; در خط 106 بعد از margin: 0px; کد زیر رو اضافه کنید: direction: rtl; تموم شد. 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 اقا یک دنیا تشکر دو تا موضوع کوچیک دیگه و تمام خط بین پاسخ و قل قول افتاده یه طرف و اگه روی ورود به سایت کلیک کنید به نوار بازمیشه که زمینه اش سفیده چه جوری میتونم زمینه رو نوک مدادی یا خاکستری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مشکل اول رو نمیدونم دیگه دوستان دیگه باید کمکتون کنند ولی برای مشکل دوم دقیقا نفهمیدم کجا رو میگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) می خوام رنگ زمینه اش رو عوض کنم . میشه؟ البته هم برای ورود هم برای ٍثبت نام ویرایش شده مهر 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 قالب jcomment رو زیپ کنید بهم بدید چون inline هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 قالب جی کامنت : http://upir.ir/9306/Dark-by-Vitos.zip ولی درباره مشکل قبلی برای ورود به سایت از ماژول bt login استفاده می کنم هیچ کاری به jcommen نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 بله حواسم نبود پوشه همین ماژول رو زیپ کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 ماژول : http://upir.ir/9306/bt-login.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 داخل فایل http://darknet.info/modules/mod_bt_login/tmpl/css/style2.0.css عبارت #btl .btl-panel > span, button.btl-buttonsubmit, input.btl-buttonsubmit { border-radius: 3px; رو پیدا کرده و بعدش عبارت Background-color: white !important; color: #FF0000 !important; رو قرار بدید. 1 واکنش ها : DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DarkNet 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) مثل این که منظورم رو اشتباه رسوندم منظورم رنگ زمینه بود این کد که شما دادید برای رنگ محلی بود که نام کاربری و رمز رو وارد می کنیم بود ولی خودم توی همون فایل کد رنگ سفید رو پیدا کردم و کد رنگی که می خواستم رو جایگزین کردم اقا بلاخره مشکلات ما هم با کمک حل شد یک دنیا تشکر ویرایش شده مهر 93 توسط DarkNet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر