navid92 0 ارسال شده در مهر 93 سلام خدا قوت دوستان بنده تازه این پلاگین نصب کردم ولی اصلا نمی تونم باهاش کار کنم هیچ خطایی نمیده ولی هیچ دسترسی به تنظیماتش ندارم در قسمت پرداخت جومشاپینگ بروی عنوان melat کلیک میکنم صفحه سفید باز میشه! یک کامپونت هم به اسم ملت ساخته میشه که اونم چیزی نیست! ممنون میشم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از تب اول وارد تنظیمات کلی بشید و در تب سوم نمایش خطا رو فعال کنید. 1 واکنش ها : navid92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid92 0 ارسال شده در مهر 93 Warning: include_once(/public_html/components/com_jshopping/payments/payment.php): failed to open stream: No such file or directory in /public_html/administrator/components/com_jshopping/controllers/payments.php on line 12Warning: include_once(): Failed opening '/public_html/components/com_jshopping/payments/payment.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /public_html/administrator/components/com_jshopping/controllers/payments.php on line 12Fatal error: Class 'PaymentRoot' not found in /public_html/components/com_jshopping/payments/pm_mellat/pm_mellat.php on line 4 اینم از خطا ها حالا چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر