niko 8 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستانه میخوام یه قالب 2ستونه را به 3ستونه تبدیل کنم به عنوان مثال این قالب رو میخوام 3ستونه کنم: unique لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 باسلام باید با ساختار قالب های جوملا آشنا باشید . باید css , php , html بلد باشید و یکمی هم با XML های جوملا آشنا باشید . + کار گرافیکی تقریبا همون چیزهایکه برای طراحی قالب نیاز هست :afro: / حالا کمی با سطح پایین تر / بلد هستید ؟ بهترهستاز قالب های آماده 3 ستونه استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در فروردین 90 باساختار قالبها تا حدودی آشنا هستم html هم فول بلدم css هم تا حدودی php هم کمی البته دارم پیشرفت میکنم. فعلا همین "سطح پایین تر" که گفتین هستم! چون قالب قشنگها همش دو ستونه هست میخوام روش تغییرش به 3 ستونه را یاد بگیرم لطف کنید یکم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگه اینا رو بلد هستید دیگه نیازی به توضیح من نسیت . ولی باز یه راهنمایی کوچیک میکنم. - ایتدا در فایل php ستون جدید رو اضافه کنید . و کد های فرا خوانی ماژول رو درون اون قرار بدین . - در css تنظیمات مر بوط به تنظیم مکان و ... رو انجام دهید . - موقعیت های فراخوانیشده رو در xmlجوملا اضافه کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 همون طوری که آقای شمسی فرمودن کار مشکلی نیست . یه نکته اگه بتونی از دستور کلیرر در جای مناسب استفاده کنی مشکلی پیش نخواهد امد ساده تر از این حرفاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در فروردین 90 - در css تنظیمات مر بوط به تنظیم مکان و ... رو انجام دهید . اگه بتونی از دستور کلیرر در جای مناسب استفاده کنی مشکلی پیش نخواهد امد ساده تر از این حرفاست میشه این دو مورد را بیشتر توضیح بدین یک نمونه کد css با دستور کلیر و... مثال بزنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر