dp1_2010 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام و سپاس یک راهنمایی میخواستم در باره چگونگی اضافه کردن jquary ,javascript به سایت جوملا 2.5 توضیحات کامل: من دکمه بازگشت به بالا رو طراحی کردم ولی نمیدونم چطور در وب سایتم فایل jquary,javascript رو فراخونی کنم میدونم در قسمت <head> باید وارد بشه با تشکر ویرایش شده شهریور 93 توسط dp1_2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 سلام وقت بخیر شما در فولدر روت قالب خودتان یک پوشه به نام js ایجاد می نمایید فایل های مربوط به این بخش با پسوند .js که موجود دارید را در داخل آن می ریزید و سپس فایل index.php مربوط به قالب خودتان توسط یک ویرایشگر ویرایش می کنید و با توسط از کد زیر در بخش php فایل مربوطه را فراخوانی میکنید $doc->addScript('templates/' .$this->template. '/js/jquery.js'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در شهریور 93 بله اینو میدونم ولی نحوه فراخونیشو نیمیدونم بچه شکله(( اون کدی که در تگ head وارد میکنم رو نمی دونم)) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در شهریور 93 متوجه شدم خیلی ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر