alireza10025 6 ارسال شده در شهریور 93 درود دوستانمن کامپوننت تورتگ را نصب کرده ام که دو گزینه در بخش مدیریت در زیر بخش مدیریت مطالب کنار ادامه مطلب ظاهر شده است اما چون من تنظیمات کامپوننت را نمی دانم، این گزینه ها هم با اینکه در زیر مطلب و در بخش مدیریت ایجاد پاراگرافی با عنوان {tortags,293,2} می نماید اما در بخش کاربری خود را نشان نمی دهد. لطفا آموزشی ارائه فرماییدبا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در شهریور 93 درودمن موفق شدم با گزینه هایی که در پایین ادیتور ایجاد شده، برای هر مطلب بصورت دستی کلمات کلیدی تعریف کنم اما نمی دانم آن تنظیمات کامپوننت می تواند کمک کند که نخواهیم یکی یکی کلمات کلیدی زیر مطاالب بگذاریم و بقول معروف برخی کلمات کلیدی را جایی تعریف کنیم و توسط یک میانبر آنها را زیر مطالب قرار دهیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مهر 93 دروداگر دوستان در مورد این افزونه ، اطلاعاتی ندارند لطفا یک افزونه کارآمد در این زمینه معرفی نمایندبا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر