akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 سلام موقع ورود به ادمین بعد از زدن پسورد این خطا میاد و نمیتونم وارد مدیریت بشم K2 Stats (admin) Fatal error: Call to undefined method JUser::authorise() in /home3/irmarjac/public_html/administrator/modules/mod_k2_stats/mod_k2_stats.php on line 17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 93 با سلام مشکل به خاطر ماژول k2 شما میباشد از طریق دیتابیس این افزونه را غیرفعال کرده و مجدد سعی کنید قبل از این کار یک بک آپ از دیتابیس بگیرید موفق باشید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و akhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در مهر 93 سلام وارد دیتابیس شدم و گزینه های مربوط به کی 2 رت حذف کردم ولی مشکلم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در مهر 93 مجبور شدم این پوشه رو هم حذف کنم /mod_k2_stats نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی بدید به هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر