soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام من يه ماژول به قالبم اضافه کردم حالا اين ماژول جديد فونتش با قالب يکي نيست ميشه راهنمايي کنيد از کجا بايد فونت اين ماژول رو مثل فونت بقيه سايت کنم ؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس سايتو بديد 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 آدرس سايتو بديد ghazali.ac.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 کدوم ماژول رو می فرمائید؟ 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 کدوم ماژول رو می فرمائید؟ ماژول تب ها آموزش امور مالي امور کلاسها .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در فایل template.css قالبتون کد زیر رو وارد کنید span,div,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,a{ font-family: trafic !important; } دیگر هیچوقت هیچ ماژولی فونتش تغییر نمیکند 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 در فایل template.css قالبتون کد زیر رو وارد کنید span,div,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,a { font-family: trafic !important; } دیگر هیچوقت هیچ ماژولی فونتش تغییر نمیکند ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 ممنون درست شد ولي اين کد کليه فونت هاي سايت رو به ترافيک تغيير ميده توي سايت من از فونت هاي مختلفي استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 براي تغيير فقط فونت اين ماژول كد زير رو وارد همون فايل بكنيد: span{ font-family: trafic !important; } 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر