vatsap 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام من یه امار بازدید میخوام مثل این که داخل سایت لش موزیک هست ببینید lashhmusic.tk ولی میخوام یه کاری کنید که وقتی یک نفر میاد داخل بزنه 4 نفر وارد شدن یعنی جایه اینکه هر نفر رو یه بازدید حساب کنه 4 بازدید حساب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما رضا جان ایشون فرمودن یک ماژول میخوان. نه اینکه ماژول داشته باشند **** فکر کنم قبلا این مورد در یک ماژولی حل شده بود. ماژول پیشفرض جوملا بود اگر اشتباه نکنم. جستجو کنید حتما باید موردی رو پیدا کنید 2 واکنش ها : vatsap و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vatsap 1 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما رضا جان ایشون فرمودن یک ماژول میخوان. نه اینکه ماژول داشته باشند **** فکر کنم قبلا این مورد در یک ماژولی حل شده بود. ماژول پیشفرض جوملا بود اگر اشتباه نکنم. جستجو کنید حتما باید موردی رو پیدا کنید ممنونم که جواب دادید من گشتم ندیدم یک جیزی دیدم نمایش دروغین ولی اون میزنه 50 تا ولی وقتی رفرش میکنی میشه 40 تا اینطوری معلومه اگه میشه خودتون لینکه دانلودشو پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر