rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت کاربران جومینا من میخوام هر وقت مشتریم تو فروشگاه سفارش داد واسه من از مبلغ نهایی سفارش پس از پرداخت وجه یک درصد از مبلغ رو برام محاسبه کنه و برام ایمیل کنه مثلا سفارش مشتری 150.000 تومان بوده حالا برای مثال با 20% اعمال به اون 30.000 میشه میخوام این مبلغ برام بهمراه اطلاعات سفارش ایمیل بشه،به کد php اون نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت کاربران جومینا من میخوام هر وقت مشتریم تو فروشگاه سفارش داد واسه من از مبلغ نهایی سفارش پس از پرداخت وجه یک درصد از مبلغ رو برام محاسبه کنه و برام ایمیل کنه مثلا سفارش مشتری 150.000 تومان بوده حالا برای مثال با 20% اعمال به اون 30.000 میشه میخوام این مبلغ برام بهمراه اطلاعات سفارش ایمیل بشه،به کد php اون نیاز دارم از دوستانم این جواب را گرفتم:میتونید تغییراتی در پلاگین پرداخت بدید که بعد از ارجاع کاربر از درگاه بانکی به سایت شما اطلاعاتی که قید کردید برای شما ایمیل بشه.راحت ترین کار همینه حالا فقط نیاز به کد پی اچ پی هست لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 از بچه های برنامه نویس خواهشمندم کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر