پدرام 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان خسته نباشید یک مشکل دارم منو های من تا دیشب کار میکرد مثلا میرفتن راک گالری رو باز میکردند یا میرفتن محتوا واز میکردند ولی امروز دیدم برای هر منو به اسم خود منو یه پیج اچ تی ام ال باز میکنه که برمیگرده صفحه اول چیکار کنم چی رو دستکاری کردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تنظيمات كلي تب اول افزودن پسوند به آدرسها رو روي خير بگذاريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پدرام 0 ارسال شده در شهریور 93 تنظيمات كلي تب اول افزودن پسوند به آدرسها رو روي خير بگذاريد سلام رضا جان داداش، درست نشد، اسم منو ها میاد رو لبنکش وقتی میرم روش وامیستم وقتی کلیک میکنم بعد میاد داخل همون صفحه اوله در صورتی هر منو تو مدیریتش لینک داره به جای دیگه فکر میکنم ممنون میشم کمک کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پدرام 0 ارسال شده در شهریور 93 لينك بده مشخصات لینک index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=18 اما دوباره بر میگرده صفحه ایندکس خود سایت چراااا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 داريد اشتباه راهنمايي مي كنيد الان سايتتون رو ديدم http://www.parnianart.com/fa/index.php/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C در ضمن لينك به سايت براي حل مشكل ممنوع نيست كه pm كرديد سايت شما در صفحات ديگه هم صفحه اول رو نشون ميده آيا با قالباي ديگه هم اينطوريه؟ اگر اينطوريه هسته خود جوملاتون مشكل داره احتمال زياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر