mohsen-73 8 ارسال شده در شهریور 93 سلام خسته نباشید من میخواستم یه فروشگاه انلاین برای فروش محصولات به همراه ارسال پیامک و ایمیل و همچنین پرداخت انلاین ایجاد کنم میخواستم بدونم که کدوم یکی از فروشگاه سازها بیشتر به دردم میخوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از آقاي ميري كمك بگيريد چون مديريت سرويس پيامك ايرانيان هستند و بهتر ميتونند راهنماييتون كنند ولي به نظر من جوم شاپينگ مناسب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در شهریور 93 سلام خسته نباشید من میخواستم یه فروشگاه انلاین برای فروش محصولات به همراه ارسال پیامک و ایمیل و همچنین پرداخت انلاین ایجاد کنم میخواستم بدونم که کدوم یکی از فروشگاه سازها بیشتر به دردم میخوره؟ به نظرم فروشگاه ساز حامد از لحاظ گرافیک، امکانات و امنیت فروشگاه سازه خوبی هست من خودم از فروشگاه ساز دی مارکت استفاده می کنم ای کاش پول داشتم تا حامد رو خریداری می کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در شهریور 93 آقای میری رو از کجا گیر بیارم؟من افزونه تحت جوملا میخوامویرچومارت چطوره؟ از کجا میتونم دانلودش کنم هرچی میگردم پیدا نمیکنم تو وب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-virtumart-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در شهریور 93 آها شما افزونه تحت جوملا می خواید من گفتم فروشگاه ساز حامد شرمنده آخه اشاره ای هم به افزونه نکرده بودید خودم هم تعجب کردم گفتم چرا تو جومینا پس مطرح کردید افزونه جوم شاپینگ به نظرم خوبه این افزونه رو هم نگاهی بیاندازید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-j2store.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) درود بر شما منم از جوم شاپینگ استفاده می کنم، فکر کنم بهترین گزینه هست اطلاعات بیشتر پیام خصوصی ویرایش شده شهریور 93 توسط محمدهادی حقیقی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر