ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت تمام دوستان جومینایی دوستان من روی سایتم از افزونه ی joominagsearch برای جستجو هام می خوام استفاده کنم اما متاسفانه این افزونه چیزی رو برای من جستجو نمی کنه. یعنی وقتی در فیلد متنی این افزونه کلمه ای رو جستجو می کنم اما چیزی جستجو نمی شه. من از k2 برای مدیریت مطالبم استفاده می کنم و برای امنیت سایت نیز از rsfirewall استفاده می کنم. ممنون میشم که دوستان بنده رو راهنمایی کنن. آدرس سایت جهت بررسی: http://shiraztahghigh.com/ باتشکر ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خود جومينا افزونه اي براي اينكار داره مگر اون كار نمي كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 دوستان وقتی کلمه ای درون این افزونه (جستجوگر گوگل جومینا) سرچ می کنم اما ارور زیر رو بهم میده: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shirazta/public_html/templates/jm_plus/html/modules.php:92) in/home/shirazta/public_html/modules/mod_joominagsearch/mod_joominagsearch.phpon line 32 لطفا دوستان عزیزم راهنماییم کنن. با تشکر.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر