nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید با توجه به عکسی که گذاشتم این قسمتی را که مشخص کردم می خوام تغییر کنه متاسفانه اسمشو نمی دونم منظورم همون عکسی که مشخص کردم ممنون ویرایش شده شهریور 93 توسط nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما در پوشه های قالب فکر کنم باید بگردید اگر آدرس بذارید بهتر راهنمایی می کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 با سلام و خسته نباشید با توجه به عکسی که گذاشتم این قسمتی را که مشخص کردم می خوام تغییر کنه متاسفانه اسمشو نمی دونم منظورم همون عکسی که مشخص کردم ممنون Untitled-1.jpg سلام بهش میگن fav icon داخل روت قالب هستش میتونی توی اینترنت به صورت آنلاین آیکن دلخواهت رودرست کنی و بعدبا آیکن داخل روت قالب جایگزینش کنی این عبارت رو توی گوگل سرچ کن make favicon online بعد میری به سایت مربوطه و عکسی که میخوای رو بهش میدی و favicon خودت رو تحویل میگیری بدرود... 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 وارد پوشه template بشيد و وارد پوشه قالب مورد نظر بشيد فايل favicon رو ويرايش كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 وارد پوشه template بشيد و وارد پوشه قالب مورد نظر بشيد فايل favicon رو ويرايش كنيد مهندس سلام من هر چقدر می گردم این فایل و پیدا نمیکنم اصلا فایلی به این اسم وجود نداره همه فایلها و با برنامه file zilla چک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد دسترسی دارید قبلا فرستادم باید چزو پیامها باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 http://horam.ir/templates/bluespace_joomina_ir/favicon.ico 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 http://horam.ir/templates/bluespace_joomina_ir/favicon.ico مهندس ممنون جاشو پیدا کردم ولی الان مشکلی که هست عکس و با برنامه به فرمت ico تبدیل کردم و اسم همون عکس قبلی و بهش دادم و اپلود کردم موقعی که ریپلیس میشه همون عکس قیلی میوفته چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) وارد آدرس پست قبلي بنده بشيد و يه رفرش بكنيد درست ميشه ولي براي خود سايت مشكل از كش سايت هست كمي بايد صبر كنيد تا درست بشه ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 وارد آدرس پست قبلي بنده بشيد و يه رفرش بكنيد درست ميشه ولي براي خود سايت مشكل از كش سايت هست كمي بايد صبر كنيد تا درست بشه مهندس شرمنده داخل پوشه سیستم هم که میزارم پوشه قبلی اتومات ریپلیس میشه همه کش های سیستم هم پاک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 مهندس شرمنده داخل پوشه سیستم هم که میزارم پوشه قبلی اتومات ریپلیس میشه همه کش های سیستم هم پاک کردم اوکی درست شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر