mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من آموزش k2 رو خوندم. من الان نصب کرده ام اما وقتی یک مطلب را میخواهم منتشرک نم ارور زیر را میدهد: 500 - JERROR_AN_ERROR_HAS_OCCURREDIllegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `jirh5_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `jirh5_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `jirh5_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `jirh5_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC ضمن اینکه آیا باید افزونه ایی دیگر هم برای نامیش نظرات را دانلود کنم؟ چون هر کاری کردم نظرات مشخص نشده است.البته من از جی کامنت استفاده می کنم. نمیدونم روی کارکرد این کامپوننت تاثیری داره یا نه. خواهشا کمکم کنید. ضمنا جایی از کامپوننت لینک دار کردن کلمات به طور خودکار را پیدا نکردم که قبلا یکی توی همین انجمن گفته بود توی کامپوننت هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 93 سلام چه نسخه ای رو نصب کردید؟؟ دمو از سایتتون هم بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 charset جداول k2 رو چك كنيد بعضياش روي utf8_general_ci نيست شايدم همش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 93 charset جداول k2 رو چك كنيد بعضياش روي utf8_general_ci نيست شايدم همش charset جداول k2 رو چك كنيد بعضياش روي utf8_general_ci نيست شايدم همش نسخه 2.5.7 رو نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چرست رو نگاه كنيد احتمال زياد همينه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 93 چرست رو نگاه كنيد احتمال زياد همينه این charset از کجا قابل دسترسی و تنظیم هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 وارد phpmyadmin بشيد و فيلد ها ببينيد چرست شون چيه اگر نتونستيد دسترسي بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر