azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان لطفا يه ماژولي مانند ماژول زير به من معرفي نماييد. يكي جومينا منتشر كرده بود اما نمشد تصوير بهش اضافه كرد. لينك (امكانات باشگاه) ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان لطفا يه ماژولي مانند ماژول زير به من معرفي نماييد. يكي جومينا منتشر كرده بود اما نمشد تصوير بهش اضافه كرد. لينك (امكانات باشگاه) ممنون. اتفاقا بنده هم دنبال همچين ماژولي بودم كه يك ماژول به نام yooslider پيدا كردم اما به نظرم اين ماژول خيلي بهتر به نظر ميرسه چون yooslider فقط مشيد روش عكس گذاشت در صورتي كه اين ماژول مانند تب ايجاد ميكنه كه با باز كردن هر تب عكسش باز ميشه.دوستان اگه اين ماژول رو معرفي كنند ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام الحاقاتی که در جومینا قرار می گیرند اول تست می شند... چه مشکلی باهاش دارید؟ تنظیماتش رو درست انجام داده باشید نباید مشکلی باشه... ماژولی که لینک دادید فکر می کنم این باشه: http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/tabs-a-slides/12916 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام درضمن اسم این ماژول s5 horizontal accordion هست و تجاری می باشد . شما میتوانید از ماژول accordion جومینا استفاده کنید . یا در سایت joomla.org کلمه accordion رو سرچ کنید . و ماژولمورد نظرتونو پیدا کنید . (ماهیگیری) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر