rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 با سلام یکی از دوستانم یک قالب به من داد واسه جوم شاپینگ میخوام بدونم چطور میتونم تو این قالب دستکاری کرد الان من روی سایتم به این آدرس: تلفن هوشمند نصب کردم ولی مشکل داره با قالب جوملای من چطور میتونم تغییرش بدم.اگه نیازی قالب جوم شاپینگی که استفاده کردم پیوست کنم لطفا مطرح کنیدباتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 کسی نیست جواب بده بخدا کارم لنگه همین قالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در شهریور 93 در صورت وجود هزینه لطفا پ.خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) به فایل http://gfive-mobile.ir/cache/helix_assets/4ad603a69414156ca467c83b1239ea66.css رفته و کد زیر را پیدا کنید: .jshop_list_product .product .prod-info { background-color: #02BD85; box-sizing: border-box; color: #C9F3E7; height: 100%; padding: 40px; position: absolute; overflow: hidden; width: 100%;} وبا کد زیر جایگزین کنید: .jshop_list_product .product .prod-info { background-color: #F0F0F0; box-sizing: border-box; color: #C9F3E7; height: 100%; padding: 40px; position: absolute; overflow: hidden; width: 90%;} کد زیر رو آخر فایل اضافه کن .prod-info .name{ background-color: #999; }.prod-info .description,.prod-info .review_mark,.prod-info .count_commentar,.prod-info .jshop_price,.prod-info .buttons{ color:black !important; } اگر از استایلش خوشت نیومد بگو دیگه میخوای چیکار کنی تا راهنماییت کنم \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ برای نشون دادن عکس ها کد زیر رو در همون فایل بالا پیدا کنید: .jshop_list_product .image { بعدش کد زیر رو قرار بدید: margin-top: 100px;position: relative; کد زیر رو پیدا کنید: .jshop_list_product .product .image .name a { بعدش کد زیر رو قرار بدید: margin: -40px; کد زیر رو پیدا کنید: .jshop_list_product .product .image .jshop_price { textalign:center; color: #FC615D; font-weight: 400; } با کد زیر جایگزین کنید: .jshop_list_product .product .image .jshop_price { color: #FC615D; font-weight: 400; margin: 40px 85px auto auto;} کد زیر رو پیدا کنید: .jshop_list_product .product .buttons { margin-top: 10px; text-align: center;} با کد زیر جایگزین کنید: .jshop_list_product .product .buttons { margin-top: 100px; text-align: center;} تموم شد اگر مشکلی بود بفرمائید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : rezajaf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر