mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام من از قالب sj-worldnews استفاده میکنم و از ماژول اسلایدشودلی پلاس الان مشکلم اینه که اسلایدشو رو در هیچ موقعیت دیگه ای جز slide-show نمیتونم بذارم چون نمایشش نمیده و وقتی هم در موقعیت slide-show قرار میدم عکسها رو بزرگ میکنه و میکشه و اگر عرض و ارتفاع اسلاید سو رو کوچک کنم خیلی زشت و بی معنی میشه نمیشه در هر لحظه در اسلایدشو چند تا عکس گذاشت که بشه روی هر کدام کلیک کرد؟ آیا ماژول اسلایدشو این مدلی داریم مثل همین که اول سایت جومینه سمت چپ هست!که من نمیدونم آیا اون ماهیت اسلایدشو داره یا نه خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام من از قالب sj-worldnews استفاده میکنم و از ماژول اسلایدشودلی پلاس الان مشکلم اینه که اسلایدشو رو در هیچ موقعیت دیگه ای جز slide-show نمیتونم بذارم چون نمایشش نمیده و وقتی هم در موقعیت slide-show قرار میدم عکسها رو بزرگ میکنه و میکشه و اگر عرض و ارتفاع اسلاید سو رو کوچک کنم خیلی زشت و بی معنی میشه نمیشه در هر لحظه در اسلایدشو چند تا عکس گذاشت که بشه روی هر کدام کلیک کرد؟ آیا ماژول اسلایدشو این مدلی داریم مثل همین که اول سایت جومینه سمت چپ هست!که من نمیدونم آیا اون ماهیت اسلایدشو داره یا نه خیلی ممنون در خط اول منظورم اسلاید شو دلف پلاس بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر