me64 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام از این افزونه در انتهای سایتم دارم استفاده میکنم که در لینک زیر دموی آن قابل مشاهده است مشکل اینجاست که در گوگل کروم وقتی سایت رو باز کنید این افزونه خیلی خوب کار میکند. ولی وقتی صفحه Browser کروم را کوچک کنید (minimize) یا با موس صفحه رو بکشید بزرگ و کوچکش کنید ماژول دیگر کار نمیکند http://www.mehran.hol.es/rajabi/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 كجا رو دقيقا ميگيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 كجا رو دقيقا ميگيد؟ انتهای صفحه بخشی هست به نام "مشاهیر" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بهتره از اول يه css براش بنويسيد ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 بهتره از اول يه css براش بنويسيد میشه بیشتر توضیح بدید. کدوم قسمتش مشکل داره که باید درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد شما به صورت استانداردكدنويسي نكرديد اگر ميخوايد من براتون بنويسم قالب رو ارسال كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد شما به صورت استانداردكدنويسي نكرديد اگر ميخوايد من براتون بنويسم قالب رو ارسال كنيد ممنون میشوم اگر کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 قالب رو ارسال نكرديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 قالب رو ارسال نكرديد قالب رو پیوست کردم البته به دلیل محدودیت در حجم فایل پیوست ناچار شدم عکس و فونت رو بردارم my-template - Copy.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 قالب رو پیوست کردم البته به دلیل محدودیت در حجم فایل پیوست ناچار شدم عکس و فونت رو بردارم ولی در لینک زیر کاملش رو میتونید بردارید http://s5.picofile.com/file/8142892968/my_template.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر