jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 سلاممن یک فرم ساختم که پس از نکمیل هر فرم یک کد به کاربر می دهد حالا من افزونه ای می خواهم که بتوانم برای هر کد رهگیری که کاربر دارد بتوانم در آن افزونه جواب مخصوص به هر کاربر را را قرار دهم و کاربر پس از وارد کردن کد رهگیری اش جوابش را ببیندالبته ماؤول کد رهگیری rsform pro را هم نصب کردم ولی نفهمیدم برای هر کد رهگیری یک جواب خاص بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اسكرپتشو مي تونم بنويسم براتون به صورتي كه مديريتش از جوملا جداهست. 1 واکنش ها : jahan654 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 اسكرپتشو مي تونم بنويسم براتون به صورتي كه مديريتش از جوملا جداهست. افزونه اش برای جوملا نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نميدونم هست يا نيست من تابحال نديدم ولي اگر بخواين رايگان براتون مي نويسم اين اسكريپت رو 1 واکنش ها : jahan654 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 نميدونم هست يا نيست من تابحال نديدم ولي اگر بخواين رايگان براتون مي نويسم اين اسكريپت رو اگر این کار را انجام دهید ممنونتون می شوم اگر بخواهید بنویسید چقدر طول می کشه تا آماده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 1 روز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي قرار بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي قرار بديد آقای قاسمی روی در حال حاضر روی لوکال تست می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تا وقتي نياريد رو هاست نمي تونم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر