nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام منو ادامه مطلب در پایین چطور ادیت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست عزیز چه تغییری میخواین ایجاد کنید؟ از نظر ظاهری؟ لطفا آدرس سایت رو بزارید می خوام فقط (ادامه مطلب) بیفته و رنگ داخل هم تغییر کنه عکس گداشتم احتیاج به ادرس نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز من از روی عکس که نمیتونم بگم کدوم کد باید تغییر کنه، در ضمن از فایر باگ استفاده کنید و استایل کد مورد نظرتونو تغییر بدین www.horam.ir لطفا ادرس دقیق جایی که باید از اونجا تغییر بدم و بدیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يه مطلب ويژه كنيد چك بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 يه مطلب ويژه كنيد چك بشه ممنون یه مطلب ویژه گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 ممنون یه مطلب ویژه گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دسترسي به هاست بديد بعد از حل مشكل ميگم چي شد ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي به هاست بديد بعد از حل مشكل ميگم چي شد سلام ممنونم اگه دردسر داره سرفصل مبحث و بگید تا مطالعه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام ممنونم اگه دردسر داره سرفصل مبحث و بگید تا مطالعه کنم هر موقع فرصت کردید به من هم کمک کنید می خواهم منو ادامه مطلب که پایین می افته و ادیت کنم عکس هم گداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) احتمالا بايد تو فايل language/fa readmoreپيدا كنيد و اديت كنيد ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 مهندس دست درد نکنه ولی پیدا نکردم اگه میشه مطمئن تر و دقیق تر بهم بگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) شما خودتون تغييرداديد ديگه الان ادامه مطلبه ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 شما خودتون تغييرداديد ديگه الان ادامه مطلبه مهندس اون مربع ابی رنگ که میوفته پایین میزنه ادامه مطلب + اسم مقاله من می خوام اسم مقاله برداشته بشه و رنگ ابیش هم تغییر کنه همون ادامه مطلب کافیه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) http://forum.joomina.ir/topic/19177-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%83%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/ ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : setare.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر