mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من از قالب Sj_worldnews استفاده میکنم و نمیدونم چطوری برای اسلاید شو چند تا تصویر بهش بدم!؟و البته تازه کار هم هستم یه تصویر بهش دادم اما جائی برای تعریف تصاویر بعدی ندیدم!میشه لطفا کمک کنید!؟ خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست عزیز لطفا ادرس سایت رو قرار بدین، در بعضی از قالب ها اسلایدشو در خود قالب قرار گرفته که برای تغییر عکس ها و سایر تنطیمات باید به تنظیمات قالب برید و از اونجا تغییرات و ایجاد کنید باید بری کامپوننت ها و جعبه ابزار جومینا و انتخاب کنی و اونجا اسلاید شو رو انجام بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست عزیز لطفا ادرس سایت رو قرار بدین، در بعضی از قالب ها اسلایدشو در خود قالب قرار گرفته که برای تغییر عکس ها و سایر تنطیمات باید به تنظیمات قالب برید و از اونجا تغییرات و ایجاد کنید با سلام الان مشکلم اینه که اسلاید شوئی میخوام که بشه توی اون چند تا عکس را همزمان گذاشت و بشه روی هر عکس کلیک کرد الان توی اسلاید شو با هر عرض و ارتفاع فقط میشه یه عکس داشت در هر لحظه از زمان تا اینکه زمانش تموم بشه بره روی عکس بعدی و یه مشکل دیگه که دارم اینه که سایز عکس میشه هم اندازه اسلایدشو و عکس بی ریخت میشه!چکار باید کرد؟ با سپاس از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از يك ماژول اسلايد شو استفاده كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر