solaris1 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام دوستان من میخوام سبد خرید جومشاپینگ رو تو سایت به صورت معلق بذارم کنارش با رفتن بالا و پایین بره بیاد خیلی ممنون میشم زود تر برام کمک کنید بد جور گیر کردم دستتون درد نکنه و یا هم مثل یه دکمه باشه وقتی روش کلید میکنیم باز بشه به پایین و محصولات رو نشان بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 به انجمن جومينا خوش آمديد كمي صبر كنيد تا ببينم چه كاري از دستم برميآيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solaris1 0 ارسال شده در شهریور 93 به انجمن جومينا خوش آمديد كمي صبر كنيد تا ببينم چه كاري از دستم برميآيد. داداش ممنونم فقط خیلی عجله دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميتونيد دسترسي بديد روي سايت خودتون اينكار رو انجام بدم متاسفانه لوكال مشكل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در آبان 94 ميتونيد دسترسي بديد روي سايت خودتون اينكار رو انجام بدم متاسفانه لوكال مشكل داره اگه میشه برای ما هم بگید چطور میشه انجام داد ... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 از ماژول هایی که موقعیت fix ایجاد می کنن استفاده کنید. مثل ماژول اسلاید آیکن شبکه های اجتماعی لینکش توی امضای بنده هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر