a_askari 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من هم روی جوملا 2.5.11 و هم روی جوملا 2.5.24 ماژول سیستم فروش فایل جومینا متصل به درگاه بانک پاسارگاد رو نصب کردم اما در هر دو نسخه در قسمت مدیریت مجموعه ها در منوی بالا چیزی برای ایجاد مجموعه جدید نمیاد لطفا راهنمایی کنید که این ماژول روی کدوم نسخه جوملا 2.5 درست کار می کنه.خیلی عجله دارم ممنون می شم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد روی لوکال نصب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 روي تمام نسخه ها طبيعتا بايد كار كنه لينك دانلود رو بديد چك كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در شهریور 93 روي تمام نسخه ها طبيعتا بايد كار كنه لينك دانلود رو بديد چك كنم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فك كنم به اين خاطر هست كه روي لوكال هستيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در شهریور 93 فك كنم به اين خاطر هست كه روي لوكال هستيد یعنی الان شما همین ماژولی رو که لینکشو دادم تست کردین جواب داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نه چون كلا درگاه پرداخت با لوكال مشكل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 سلام این پلاگین زمانی نوشته شده که اونموقع وب سرویس پاسارگاد یه جور دیگه بود یعنی الان وب سرویس تغییر کرده ولی افزونه وب سرویسش همون نسخه قدیمی است و به احتمال خیلی زیاد این افزونه روی هاست هم کار نخواهد کرد، چون یادم نمیاد آقای تهرانی با وب سرویس جدید پاسارگاد هماهنگ کرده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر