shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 ویرایش شده:exclamation: ******************************************** با سلام خدمت شما این پست در مرود مشکلات این قالب بود از جمله هدر این قالب و مشکل پدینگ گوله ا که کاملا توضیح داده شده بود و لی به علت ریست شدن پست کاملا از بین رفته و لی این قالب رو بلخر پ یدا کردم و کاملا این رو درست کردم و برای شما یک اسکرین شات جدیدی رو انتخاب کردم شما می توانید برای دانلود اون بعد از اسکرین شایت اون رو دانلود کنید و این رو بگم که این قالب جون می ده برای سایت های دانلود ایکسرین شایت:heart: دانلود قالب :heart: http://dl.joomina.ir/file.php?file=b900f059a88c46910c599a35af85aac3 *****************:cool:***************************** با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی امروز یک قالبی جدیدی رو که 3 روز پیش درست کرده بودم رو برای شما گزاشتم این قالب بیشتر از رنگامیزی قالب کارامل امیر جان درست کرده بود الهام گرفته(واقعا رنگ زیبایی داره قالب کارامل) ویژیگی های این قالب 1.تک ستونه بودن 2. شیت صفحه 1005 پیکسل 3.فاصله ی هدر با نوار وضیفه 5% 4.یکی از کشش هایی که آرتیستر داره وقطی تک ستون بزرگ می کنی موقعیت هاش به نظر من جابه جا می شن که این کار باعث زیبایی قالب می شه ولی خیلی از موقعیت ها رو دیگه نداریم این هم نیمه اسکرین شات از قالب و موقعیت ها پشت همین اسکرین شات هست که جوری گزاشته شده که کاملا معلومه از تمام دوستان می خوام که هر مشکلی این قالب داره به من کمک کنند تا درست کنم فقط مشکلی که داشت این بود که با آموزش های امیر تهرانی باز نتونستم داخل منون های سمت راست رو فارسی کنم که از چپ به راست می آن ممنون می شم که کمک کنید تا درستش کنم باز پیش خودم گفتم شاید موقعیت ها کلا معلوم نباشه براتون دوباره آلود کردم با تشکر شهریار جون منتظر نظرات هستم این پست به زودی دوباره کامل می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 شهریار باز هم هدر خیلی بزرگه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت همه ی دوستا این قالب و پستش کاملا دوباره به حالت قبلی باز گشته و کاملا این پست رو ویرایش کردم و حتی مشکلات قالب نیز حل شده و کمی تغییرات نیز در آن اجرا شده هست بازم منتظر نظرات شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر