narese 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان مدتی پیش افزونه اعتبار سنجی پیشرفته جوملا را از جومینا نصب کردم.ولی الان افزونه بطور کلی ناپدید شده و وقتی می خواهم وارد سایت شوم وقتی کاربری و رمز عبور را وارد می کنم،پیغام Invalid Captcha! می دهد و چون مدیریت سایت هم کپچا داشته ،وارد مدیریت هم نمی توانم بشوم تا بتوانم افزونه را غیر فعال کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید چه راهی دارد تا بتوانم مشکل را حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لینک دانلود رو بدید راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
narese 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام اینجا کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لینک دانلود رو میگم اینو دانلود کردید؟ لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اگر از این افزونه استفاده می کنید 1 پوشه به نام disabler تو سایتتون بسازید داخلش فایل ضمیمه شده رو آپلود و اکسترکت کنید. برید به آدرس: www.basircyber.com/disabler/disabler.php جدول اول با موفقیت تبدیل شد. جدول دوم با موفقیت تبدیل شد. دو خط بالا رو مینویسه اون موقع است که درست شده البته از phpmyadmin هم میتونی اینکارو بکنی ولی این کدی که نوشتم برات اینکارو سریعتر انجام میده disabler.zip ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
narese 0 ارسال شده در شهریور 93 از همین افزونه استفاده کرده ام.این روش را هم رفتم نشد یعنی جدول اول با موفقیت تبدیل شد. جدول دوم با موفقیت تبدیل شد. را ننوشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
narese 0 ارسال شده در شهریور 93 کسی نیست؟ چطور میشه که کپچا را از هاست غیر فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 وارد phpmyadmin بشید برید به جدول extension دنبال چیزی بگردید که اسمش plg_system_cdscriptegrator باشه دقت کنید صفحه بندی هست وقتی پیداش کردید enabled رو 0 بزنید و تو همین جدول دنبال عبارت plg_system_cdcaptcha بگردید اونو هم صفر بزنید اگر بازم نتونستید دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يوزر پس نداديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر