roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 خدا خیرتون بده ممنونم واقعا شبتون بخیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 داداش رضا همشهری کمک میکنید ؟ من خواب بودم الان اومدم دیدم خدا رو شکر مشکلتون حل شده ببخشید از تاخیرم 1 واکنش ها : roohaan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 من خواب بودم الان اومدم دیدم خدا رو شکر مشکلتون حل شده ببخشید از تاخیرم مشکلم کلا حل نشده هنوز یکم نیاز به راهنمایی دارم اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم حالات کلیش رو یاد گرفتم ولی نیاز دارم دقیق تر یاد بگیرم اگر ممکنه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 کسی هست که بتونه تو تغییراته کانتنت جوملا کمکم کنه؟ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر رو سایت کار می کنید آدرس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام witrin72.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 الان بفرمایید که 1- میخواید چیکار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 الان بفرمایید که 1- میخواید چیکار کنید بله الان میخوام بدونم برای تغیرات این بخش باید چه کنم؟ مثلا میخوام فوتر برای این بخش بزارم و یا هدر برای این پست ها بزارم و یا میخوام مثل سایت mobtadi.com بکنم که نویسنده و ایهنها اون گوشه بیان و متن هم کنارش باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 کلا میخوام با چراچوبش آشنا بشم که هر کدوم از فایلهای درون tmpl چی کاری میکنند و چطوری ویارایش کنم آیا فیلم آموزشی هست؟ برای این قسمت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یه کم صبر داشته باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 یه کم صبر داشته باش یه کم صبر داشته باش یعنی چی؟ یعنی سرتون شلوغه؟ یا اینکه باید زمان ببره تا یاد بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یکم سرم شلوغه درگیر فارسی سازی یک اسکریپتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 کسی از دوستنان میتونه کمکم کنه تو تغییراته بخش کانتنت جوملا؟تا بتونم به شکل دلخواه خودم در بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 کسی هست کمکم کنه تا کانتنت خودم رو بتونم تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 هیچکسی نیست که به دادم برسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) راستشو بخواين من خودم طراحي قالب رو ديشب شروع كردم امروز يه قالب ساختم و به همين مشكل شما برخوردم ولي مشكل ديگه اي هم كه دارم اينه كه منوي right و left رو ماژول هاشو نميتونم جدا كنم ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 راستشو بخواين من خودم طراحي قالب رو ديشب شروع كردم امروز يه قالب ساختم و به همين مشكل شما برخوردم ولي مشكل ديگه اي هم كه دارم اينه كه منوي right و left رو ماژول هاشو نميتونم جدا كنم من فکر میکردم جومینا سایت بزرگی باشه ولی چندروز میگذره و هیچکسی جواب منو نمیده واقعا هیچکسی نیست کمک کنه؟عجیبه ها؟ چیز سختی نپرسیدم که فقط نیاز به توضیح داره یکم!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نه متاسفانه همه سرشون شلوغه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohaan 0 ارسال شده در شهریور 93 از دوستان عزیزی که جوملا کار هستند تقاضا میکنم توضیحاتی در مورد کانتنت بدن خیلی تو این زمنیه کم کار شده اگر کسی وقت نداره آدرسی فایل آموزشی فیلم آموزشی چیزی داره راهنمایی کنه تا کارمون راه بیفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر