jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 سلاممن یک کد یا ماژول برای جست و جوی دامین (ترجیحا به صورت Ajax ) می خواستم که در یکی از موقعیت های قالب سایتم بگذارمبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ماژولی من ندیدم که این کارو انجام بده و برای جوملا باشه ولی میتونم روش نصب اسکریپت هاش روی جوملا رو یادتون بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در شهریور 93 ماژولی من ندیدم که این کارو انجام بده و برای جوملا باشه ولی میتونم روش نصب اسکریپت هاش روی جوملا رو یادتون بدم خوشحال می شوم بفرمایید اسکریپتی مد نظر دارید که ir را هم جست و جو کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 باید اسکریپتاشو پیدا کنیم من میگردم شما هم بگرد اگر پیدا شد روش نصب رو میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) من این اسکریپتو پیدا کردم ببینید خوبه: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14169936951.zip ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر