emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام من جوم شاپینگ رو بعد از اینکه نصب کردم این ارور رو میده،با اینکه کاملا نصب شده Error install new language: تو سایت هم که میرم اولین سری وارد قسمت فروشگاه میشم این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از جومینا دانلود و نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 از جومینا دانلود و نصب کردید؟ بله آدرس فروشگاه هم http://www.pars-spray.ir/index.php?Itemid=123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نمیتونه زبان رو بسازه مشکل اینه باید تست کنیم من که روی یه جوملا تست کردم این مشکل نبود آیا هاستتون پر نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 نمیتونه زبان رو بسازه مشکل اینه باید تست کنیم من که روی یه جوملا تست کردم این مشکل نبود آیا هاستتون پر نشده نه هاست پر نیست حدود 300 مگابایت خالی داره باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تویه یه پوشه جوملا رو نصب کننید روش تست کنید اگر مشکل نداشته باشه یعنی مشکل از جوملاتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) تویه یه پوشه جوملا رو نصب کننید روش تست کنید اگر مشکل نداشته باشه یعنی مشکل از جوملاتونه درسته مشکل از جوملا بود رو یه جوملا دیگه نصصب کردم درست بود جوملا خودم باید چیکار کنم؟ کلا پاک کنم از اول نصب کنم؟ جولام هم جومینا 2.5.24 ویرایش شده شهریور 93 توسط emad68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببینید شما احتمالا جومینا 2.5.24 رو یا از یه سایت دیگه نصب کردید یا تغییرات دادید من جومینا 2.5.24 رو خودم که نصب کردم مشکل نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 ببینید شما احتمالا جومینا 2.5.24 رو یا از یه سایت دیگه نصب کردید یا تغییرات دادید من جومینا 2.5.24 رو خودم که نصب کردم مشکل نداشت نه اتفاقا تو همین چند روز آپدیت کردم و از جومینا گرفتم چجوری میتونم مشکل رو رفع کنم ممنونم از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پس از آپدیت این اتفاق افتاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 پس از آپدیت این اتفاق افتاد؟ نمیدونم ولی جوم شاپینگ بعد از آپدیت نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دقيقا بعد از انجام چه كاري اينطوري شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در شهریور 93 فکر میکنم از اول مشکل داشتراستی چجوری میتونم جوم شاپینگ رو به آخرین نسخه تبدیل کنم و زبان فارسیش بهم نخوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر