رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام من يه كد ميخوام مثلا 10 تا پوشه دارم همه رو توي سايت زيپ كنه و بزاره براي دانلود البته نه عمومي php javascrpt cake yii هرچي بود اشكال نداره ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 سلام من يه كد ميخوام مثلا 10 تا پوشه دارم همه رو توي سايت زيپ كنه و بزاره براي دانلود البته نه عمومي php javascrpt cake yii هرچي بود اشكال نداره سلام این کد یه پوشه رو با تمام محتویاتش هر چی که باشه اعم از پوشه وفایل واست زیپ می کنه function Zip($source, $destination) { if (!extension_loaded('zip') || !file_exists($source)) { return false; } $zip = new ZipArchive(); if (!$zip->open($destination, ZIPARCHIVE::CREATE)) { return false; } $source = str_replace('\\', '/', realpath($source)); if (is_dir($source) === true) { $files = new RecursiveIteratorIterator(new RecursiveDirectoryIterator($source), RecursiveIteratorIterator::SELF_FIRST); foreach ($files as $file) { $file = str_replace('\\', '/', $file); // Ignore "." and ".." folders if( in_array(substr($file, strrpos($file, '/')+1), array('.', '..')) ) continue; $file = realpath($file); if (is_dir($file) === true) { $zip->addEmptyDir(str_replace($source . '/', '', $file . '/')); } else if (is_file($file) === true) { $zip->addFromString(str_replace($source . '/', '', $file), file_get_contents($file)); } } } else if (is_file($source) === true) { $zip->addFromString(basename($source), file_get_contents($source)); } return $zip->close(); } نحوه استفاده Zip('folder', 'folder/archive.zip'); پوشه ی فولدر رو میگیره و یک فایل زیپ با نام archive.zip توی همیون فولدر میسازه بدرود... 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من فايل پيوست رو آپلود كردم يه پوشه folder هم ساختم ولي كار نميكنه ziper.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 من فايل پيوست رو آپلود كردم يه پوشه folder هم ساختم ولي كار نميكنه سلام فایلی که خودم استفاده وتست کردم واست پیوست کردم در این فایل خط زیر واسه فراخوانی تابع می باشد zip('cms','newcms.zip'); یک فولدربه اسم cms که درون آن فایلها وفولدرهایی وجود دارد و من میخوام اونارو فشرده کنم وبریزم داخل یک فایل زیپ با نام newcms.zip ضمنافولدر cms توی همین مسیریه که فایل حاوی کد زیپ وجود داره یعنی اگر فایل حاوی کد زیپ که قراره اجرا بشه داخل فولدر htdocs هست ،فولدر cms هم داخل همین فولدره وفایل زیپ شده هم میفته همین پوشه htdocs اینم فایل http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14102957201.zip 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دستت درد نکنه اجرت با امام حسین کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر