moh377 6 ارسال شده در شهریور 93 سلام من تازه توی سایتتون عضو شدم و میشه گفت کاربر مبتدی جوملا هستم من از جوملا 3.2 استفاده میکنم و میخواستم بدونم چجوری میشه باکسی شبیه به این که در سایت جومینا وجود دارد با رنگ و متن دلخواه و اینکه در مطالبی که خودم میخوام در بالای نظراتم بسازم . ممنون از نظراتتون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس بديد 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 به انجمن جومينا هم خوش آمديد 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر این پلاگین های تایپوگرافی می توانید به راحتی استفاده کنید که افزونه های متعددی ساخته شده با نصب آنها دکمه ای زیر ادیتور در موقع ساخت مطلب جدید ایجاد می شود که می توانید به راحتی اینها را متن های خود ایجاد کنید این افزونه ها را در لینک زیر دنبال کنید typography http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/articles-styling موفق باشید 2 واکنش ها : moh377 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر