mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان من تو قسمت نصب برنامه از ازمایشگاه زرین پال مشکل دارم سایت زدم زرین پالم رفتم کد دروازه پرداختمم گرفتم حالا نمیدونم چطور باید با استفاده از برنامه های خود زرین تو سایت جوملا 2.5 خودم بیارم لددددددددفن راهنماییم کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميخواين زرين پال رو براي چي استفاده كنيد براي چي ميخوايد كاربران پرداخت انجام بدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 ميخواين زرين پال رو براي چي استفاده كنيد براي چي ميخوايد كاربران پرداخت انجام بدند برای درگاه پرداخت انلاین چون سایت فروشگاهی دارم میخوام محصول بفروشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 توي سايت فروشگاهي از چه افزونه اي استفاده مي كنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 توي سايت فروشگاهي از چه افزونه اي استفاده مي كببین دوست عزیز من یه سایت جوملا 2.5 رو اماده کردم که میخوام یه نوع محصول رو توش بفروشم سایتم اصلا فروشگاهیی نیست یه سایت معمولیه حالا رفتم تو زرین پال از قسمت ازمایشگاهش افزونه هاشو که مربوط به پرداخت میشه دانلود کردم اما نمیتونم نصب کنم و رو سایتم بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما افزونه جوم شاپينگ رو نصب كنيد و افزونه اتصال به زرين پال رو هم بعدش نصب كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن من يادم رفت خوشآمد بگم به انجمن جومينا هم خوش آمديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) شما افزونه جوم شاپينگ رو نصب كنيد و افزونه اتصال به زرين پال رو هم بعدش نصب كنيد خیلی خیلی ممنونم ازتون امیدوارم انجمن خوبی باشه البته در کنار شما دوستان مشکل دقیقا همین جاست من همین دوتا کارو نمیتونم انجام بدم یعنی نصب میکنما امت تو سایتم نمیاد ابروم داره پیش مشتریم میره ویرایش شده شهریور 93 توسط mina jojo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر ميخواين دسترسي بديد براتون انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 اگر ميخواين دسترسي بديد براتون انب بخدا اگه واسه خودم بود میدادم واسه مشتریمه نمیتونم معذرت میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما افزونه رو از كجا نصب مي كنيد؟ در ضمن شما اگر قرار به بي اعتمادي باشه بايد به كاربران بي اعتماد باشين نه به مديران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 شما افزونه رو از كجا نصب مي كنيد؟ در ضمن شما اگر قرار به بي اعتمادي باشه بايد به كاربران بي اعتماد باشين نه به مديران خاک بر سرم بخدا قصد ناراحت کردنتونو نداشتم ولی شما خودتون صددرصد طراحید دیگه با مسائل امنیتی اشنا هستید مخصوصا وقتی یه مشتری چقر وسط باشه خخخخخخخخخخ ببینید از قسمت نصب افزونه ها نصب میکنم بعد میروه تو قسمت ماژول ها میرم اونجا فعالشم میکنم اما نمیدونم چطور باید تنظیماتشو انجام بدم که پول به حساب زرین مشتریم بره و نمیدونم چطور باید بیارمش تو سایت نمایش داده نمیشه تو صفحه ی سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بريد به مديريت منو ها منوي اصلي ايجاد منوي جديد نوع منو رو بگذاريد روي جوم شاپينگ تا نمايش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بريد به مديريت منو ها منوي اصلي ايجاد منوي جديد نوع منو رو بگذاريد روي جوم شاپينگ تا نمايش داده بشه امتحان کنم بعدا مجدد مزاحمتون میشم اگرم مشکلی داشتم پیغام میذارم ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید.فعلا ویرایش شده شهریور 93 توسط mina jojo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خواهش مي كتنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بفرمائيد مشكلتون چيه من معمولا هميشه از ساعت 7 صبح تا 9 شب آنلاينم لطفا اسپم نفرستيد ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 اسپم چیه دیگه؟ اقای قاسمی من دوتا از ماژول های ازمایشگاهو دانلود کردم نصبم کردم تو صفحه ی اصلی سایتمم اوردم اما وقتی رو دکمه ی پرداخت کلیک میکنم میره به این صفحه https://ir.zarinpal.com/users/pay_invoice میخوام بدونم چرا نمیره به صفحه ی پرداخت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 اقای قاسمی کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما اطلاعاتو وارد کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina jojo 1 ارسال شده در شهریور 93 بله وارد کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چک کنین یکی اعداد رو اشتباه ننوشته باشین یکی هم جا به جا ننوشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لطفا اسپم نفرستید (اس÷م یعنی کلماتی مثل کمککککککک ، فوری ، ممنون ،... که نه سوال هست نه پاسخ به سوال نه کمک به دیگران) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر