Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام. من یه سایت ساختم با جوملا و برای کامنت گذاری از جی کامنت استفاده کردم . اما تعداد کامنت یا لینکی برای کامنت در آخر مطالب سایتم قرار نمی گیره و تنها راه برای کامنت گذاشتن کلیک روی title مطلب هست. ولی من می خوام یه لینک مستقیم به قسمت کامنت ها پایین هر مطلب اضافه بشه . باید چی کار کنم ؟ آدرس سایتم : http://www.mdc91.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 نگرفتم . دسترسی کامنت گذاشتن رو که از اول روی عمومی قرار دادم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 منظورم اطلاعات مدیریت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 منظورم اطلاعات مدیریت هست دستتون درد نکنه به صورت خصوصی واستون ارسال کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 این که درسته دیگه همیشه نظرات باید تو ادامه مطلب باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 اونش درسته ولی نباید یه لینک مثل (comment ) آخر هر مطلب تو صفحه اصلی سایت نمایش داده بشه تا کاربر با زدن اون بره به قسمت ادامه مطلب وکامنت بزاره ؟ الان بدون همچین لینکی کاربر از کجا بفهمه که واسه کامنت گذاشتن باید روی title یه مطلب کلیک کنه تا بره به قسمت کامنت ها ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 این که درسته دیگه همیشه نظرات باید تو ادامه مطلب باشه اونش درسته ولی نباید یه لینک مثل (comment ) آخر هر مطلب تو صفحه اصلی سایت نمایش داده بشه تا کاربر با زدن اون بره به قسمت ادامه مطلب وکامنت بزاره ؟ الان بدون همچین لینکی کاربر از کجا بفهمه که واسه کامنت گذاشتن باید روی title یه مطلب کلیک کنه تا بره به قسمت کامنت ها ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خوب میشه دکمه read more رو ترجمه کرد به رفتن به ادامه مطلب و ارسال نظر 1 واکنش ها : Amin.T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 خوب میشه دکمه read more رو ترجمه کرد به رفتن به ادامه مطلب و ارسال نظر واقعا ممنونم ازتون . فقط این کارو چطوری باید انجام داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 دستتون درد نکنه به صورت خصوصی واستون ارسال کردم . واقعا ممنونم ازتون . فقط این کارو چطوری باید انجام داد ؟ پیدا کردم راهشو . بازم خیلی ممنون به خاطر کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لطفا بگيد چطوري تا بقيه اگر به مشكلي خوردن با ديدن اين تاپيك نياز به تاپيك جديد نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amin.T 1 ارسال شده در شهریور 93 اول باید وارد CPNEL سایت شد. به آدرس http://www.yoursite.ir:2082 بعد باید وارد file maneger شد بعد وارد فولدر language می شیم سپس وارد فولدر fa-ir سپس فایل IR.content رو پیدا می کنیم و واردش میشیم در اونجا متن ادامه مطلب رو به هر چی خواستیم تغییر می دیم. عملا با اینکار فارسی سازی یک کامپوننت رو ویرایش می کنید . اگه افزونتون انگلیسی بود به جای فولدر fa-ir وارد en-gb می شید . 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ممنون از شما هر وقت به مشكلي برخورديد و حل شد راه حل رو ذكر كنيد 1 واکنش ها : Amin.T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر