niko 8 ارسال شده در شهریور 93 سلاممیخوام مطالب سایتم مثل این سایت از هم جدا و مرز مشخص داشته باشه دموی قالب سایتم: http://www.siteground.com/template-preview/joomla25/siteground-j16-47 لطف کنید تگی دیو یا کلاسی که باید تغییر بدم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 منم یه مدت این مشکلو داشتم جوملای جومینا رو نصب کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 93 منم یه مدت این مشکلو داشتم جوملای جومینا رو نصب کردم درست شد عزیز کدوم مشکل؟؟؟ من مشکلی طرح نکردم فقط میخوام پستها مثل سایت دیجیاتو جدا از هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 همین که بین مطالبم خط نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد منم اون اوايل اين مشكل رو داشتم هر قالبي نصب ميكردم خط مرز نداشت جوملاي جومينا رو نصب كردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آها خود قالبتون مشكل داره پس چون من خودم يه مدت اينطوري شده بودم مشكل از جوملا بود گفتم دسترسي بديد يا لينك دانلود قالب رو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با css باید اینکارو انجام بدید بزودی آموزشی برای اینکار قرار خواهم داد 1 واکنش ها : niko نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر