akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 سلام من وقتی در مطالب کا2 مطلبی را تغییر میدهم و گزینه ذخیره را میزنم و بعدا گزینه ذخیره و بستن را میزنم اگر دوباره بخواهم در مطلب تغییر بدهم باز نمیشود و خطای زیر را میدهد علت چیست؟ DateTime::__construct() [<a href='datetime.--construct'>datetime.--construct</a>]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 سلام من وقتی در مطالب کا2 مطلبی را تغییر میدهم و گزینه ذخیره را میزنم و بعدا گزینه ذخیره و بستن را میزنم اگر دوباره بخواهم در مطلب تغییر بدهم باز نمیشود و خطای زیر را میدهد علت چیست؟ DateTime::__construct() [<a href='datetime.--construct'>datetime.--construct</a>]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character سلام این ایرادبدلیل مشکل تقویم این نسخه است که نصب کرده اید توی نت بگردید یک نسخه که تاریخ جلالی رو پشتیبانی می کنه نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 من از سایت جومینا دانلود کردم شما نسخع کاملتر سراغ دارید؟آدرس لینک لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر از جومینا استفاده کردید باید مشکل حل کنیم ما اینجا هدفمون حل مشکلات عمومی و مشکلات افزونه های خود جومیناست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 خوب لطفا راه حل ارایه بدید فکر میکنم جواب به خیلی از سوالات اساسی و کاربردی نیست 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از چه صفحه اي دانلود كرديد افزونه رو و نسخه جوملاتون چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر