mahanpl 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من از ماژول superfishmenu استفاده میکنم در موقعیت user3 که در هدر سایت قرار داده برای منو های باز شو. به خوبی کار میکنه و فقط اشکالی که هست وقتی منو باز میشه نصف زیرمنو ها در زیر سایت میرن و کاملا بر روی بدنه سایت نشون داده نمیشه نصفش روی بدنه سایت هست ولی نصف ادمه اش زفته زیر بدنه سایت چیکار باید بکنم که کاملا همه زیر منو ها به صورت کامل دیده بشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام عيدت مبارك به جومينا خوش آمدي براي بهتر متوجه شدن منظورتون لطفا يك دمو يا عكس بگذاريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز این به پوزیشن اون موقعیت ربط داره از cssاصلاحش کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در فروردین 90 ممنون از پاسخ هاتون آقا من دقیقا متوجه نشدم که کجای css رو ادیت کنم. فایل رو میفرستم براتون ببیینید کجاشو باید تغییر بدم ممنون این عکس مشکل که منو ادامش رفته زیر بدنه سایت اینم فایل css قالب به اسم themplate.css download سايز تصوير اصلاح شد! براي مشاهده روي تصوير كليك كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 باسلام دوست عزیز اینطوری که من هم نمیتونم متوجه بشم ! دمو آنلاین بدی بگم چیکار کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در فروردین 90 آقا اگه سایت xpressdl.com رو نگاه کنید منو های اون بالا رو متوجه میشید.که مثلا وقتی زیر منو نرم افزار باز میشه بعد از رایت سی دی باز هم مطلب هست که دیده نمیشه زیر باز میشه اگه این نشد دقیقا چی بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز فکرکنم رفع این مشکل شما راحت 20دقیقه وقت برد . /البته علتش بی توجی خودم بود:blush:/ div.art-header { height:200px; margin:0 auto; overflow:hidden; position:relative; width:978px; z-index:0; } overflow:hidden; رو پاکن و z-index:0; رو هم بکن z-index:999; یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahanpl 0 ارسال شده در فروردین 90 آقا ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتین مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر