somaiieh64 0 ارسال شده در شهریور 93 سلامخواهش می کنم کمکم کنید .دارم سعی می کنم تو جوملا سایت طراحی کنم ولی تموم ماژول هامو اشتباها پاک کردم . دیگه سایتم بالا نمیاد چیکار کنم.راهی هست ماژولای پیش فرضمو برگردونم ؟ البته من مبتدی ام لطفا کامل توضیح بدیممر30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر دوست عزیز شما در موقعی که ماژول را پاک می کنید در سطل زباله قرار می گیرندکه برای برگرندادن آنها از بخش قیلطر ها " انتخاب وضیعت " را در حالت زباله قرار دهید تا ماژول هایی که در آنجا است را مشاهده نمایید و برای فعال کردن آنها هم کافی دکمه انتشار را کلیک کنید اگر هم از قسمت زباله دادن پاک کرده اید راه برگشت نیست مگر بک آپ قبلی موفق باشید 1 واکنش ها : somaiieh64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somaiieh64 0 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر دوست عزیز شما در موقعی که ماژول را پاک می کنید در سطل زباله قرار می گیرندکه برای برگرندادن آنها از بخش قیلطر ها " انتخاب وضیعت " را در حالت زباله قرار دهید تا ماژول هایی که در آنجا است را مشاهده نمایید و برای فعال کردن آنها هم کافی دکمه انتشار را کلیک کنید اگر هم از قسمت زباله دادن پاک کرده اید راه برگشت نیست مگر بک آپ قبلی موفق باشید با تشکر از پاسختون ولی متاسفانه من از زباله دان حذفشون کردم چطور می تونم جوملامو unistall کنم و دوباره نصبش کنم؟ مر30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) از پوشه c: xampp htdocs yourjoomlafolder و اگر از ومپ استفاده مي كنيد از پوشه c: wamp www yourjoomlafolder پاكش كنيد و همچنين از phpmyadmin پاكش كنيد. ببخشيد مجبور شدم تو آدرس به جاي اسلش فاصله بگذارم ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر