msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام من مشکلی که دارم برای زبان فارسی هستش که همه متن رو علامت سوال نشون می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیتا بیس رو چک کردم مشکلی نداشت. کسی می تونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) روي utf8_persian_ci بگذار ببين درست ميشه ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : msamoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 روي utf8_persian_ci بگذار ببين درست ميشه مرسی ازت، اما امتحان کردم، نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای داره که بشه این مشکل رو حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تمام جداول مربوط به اين افزونه رو روي utf8_persian_ci گذاشتيد؟ 1 واکنش ها : msamoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 تمام جداول مربوط به اين افزونه رو روي utf8_persian_ci گذاشتيد؟ بله همه رو گذاشتم، اما هنوز فقط ؟؟؟؟؟؟ نشون می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید 1 واکنش ها : msamoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید چه دسترسی ای می خواهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 هاست 1 واکنش ها : msamoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در شهریور 93 هاست اگر از دیتا بیس براتون اکسپورت بگیرم می تونید کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بكاپ بگيريد ببينم چيكار ميتونم انجام بدم ولي اگر نشد دسترسي به phpmyadmin مي خوام 2 واکنش ها : arashmmm1414 و msamoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msamoodi 1 ارسال شده در مهر 93 بكاپ بگيريد ببينم چيكار ميتونم انجام بدم ولي اگر نشد دسترسي به phpmyadmin مي خوام براتون فرستادم، می شه لطفا چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 شما در نحوه بکاپ گیری مشکل داشتید برای من هم ایمپورت نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر