mr.lvlrf 32 ارسال شده در شهریور 93 درود دوستان جومینایی من یک فیلد ورود متن دارم اما میخواستم وقتی فارسی هست از سمت راست شروع کنه به تایپ اگه انگلیسی هست از سمت چپ شروع کنه به نوشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید . من فقط یک طرفه تونستم بکنمش --------------------------------------------- اگه دوستان و مدیران موضوع بهتری واسه این تاپیک پیشنهاد میکنن بگن تغییرش بدیم چون من چیز بهتری بع ذهنم نرسید. :دی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 93 درود دوستان جومینایی من یک فیلد ورود متن دارم اما میخواستم وقتی فارسی هست از سمت راست شروع کنه به تایپ اگه انگلیسی هست از سمت چپ شروع کنه به نوشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید . من فقط یک طرفه تونستم بکنمش --------------------------------------------- اگه دوستان و مدیران موضوع بهتری واسه این تاپیک پیشنهاد میکنن بگن تغییرش بدیم چون من چیز بهتری بع ذهنم نرسید. :دی با سلام این کار با استفاده از جاوا اسکریپت قابل انجام هست یعنی باید المان فرم را بتونید با جاوا اسکریپت تغییر دهید 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در شهریور 93 با سلام این کار با استفاده از جاوا اسکریپت قابل انجام هست یعنی باید المان فرم را بتونید با جاوا اسکریپت تغییر دهید ممنون استاد تهرانی از راهنماییتون. اگه براتون مقدور هست یکم بیشتر توزیح بدید ممنون میشم. من راجبه جاوا اسکریپت اطلاعات خاصی ندارم ، میشه راهنمایی کنید تا موضوع برام قابل فهم تر بشه و بتونم انجامش بدم؟ پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اگر از HTML5 استفاده می کنید به سادگی : <input type="text" dir="auto" /> در HTML4 یه راه ساده که به ذهن من میرسه توی فایل css input.rtl { direction:rtl; } input.ltr { direction:ltr; } سپس در جاوا اسکریپ document.getElementById("input").style.direction = "rtl" اگر با زبان جاوا اسکریپ کار نکردید به وبگاه w3shools.com سری بزنید ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : mr.lvlrf و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر